21 Haziran 2020 Pazar

"TERME KAYMAKAMI" MURAT ZADELEROĞLU 'FETÖ/PDY' 'SABIKALI'

"TERME KAYMAKAMI"
MURAT ZADELEROĞLU,
"FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜ" KAPSAMINDAKİ "SORUŞTURMA' SONUCU "AÇIĞA ALINMIŞ/GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞ"TI...




Mevcut "Terme Kaymakamı" Murat ZADELEROĞLU; Nisan 2017'lerde; Adıyaman ili Gölbaşı ilçesi Kaymakamı iken;"İçişleri Bakanlığı"nca başlatılan "FETÖ/PDY Terör Örgütü" kapsamında açılan "soruşturma" sebebiyle "açığa alınmış/görevden uzaklaştırılmış"tı.
Adıyaman-Gölbaşı Kaymakamı iken "açığa alınan/görevden uzaklaştırılan"; şimdiki "Terme Kaymakamı" Murat ZADEROĞLU ile birlikte "1 komiser Yardımcısı ile 4 Polis memuru" da "meslekten ihraç" edilmişti.
Lütfen "google"la;'Murat ZADEROĞLU-FETÖ" yazın; neler çıkıyor neler!


"Terme Kaymakamı" Murat ZADELEROĞLU; "aslen Trabzonlu" olmasına rağmen "Bursa"da doğmuş.
Ve "15 Temmuz 2016 FETÖ/PDY Darbe/İşgal Girişimi" öncesi senelerde; 2006'larda "Mülkî İdare Amirlik Mesleği"ne de "Samsun" da başlamış;"Samsun-Yakakent Kaymakam Vekilliği" de yapmış.
"GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI"NDAN,"TÜRKELİ KAYMAKAMLIĞI"NA...



"Adıyaman-Gölbaşı Kaymakamı" iken;"İçişleri Bakanlığı"nca,'FETÖ/PDY Terör Örgütü" kapsamında "açığa alınan/görevden uzaklaştırılan" şimdiki "Terme Kaymakamı" Murat ZADELEROĞLU,; hemen hemen "4 ay sonra" ise yine "İçişleri Bakanlığı Mülkî İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile "Sinop-Türkeli Kaymakamlığı"na,"Flaş Bir Atama"(www.turkelihaber.com) ile "atanmış..."

"15 Temmuz 2016 FETÖ/PDY Terör Örgütü'nün Darbe/İşgal Girişimi" sonrasında; dönemin "Terme Kaymakamı" İlyas GÜN; dönemin "Terme İlçe Jandarma Komutanı" Yüzbaşı Hacı GÜLMAN; yapılan "yargılamalar" sonucu "tutuklanarak",'cezaevleri"ne konularak; muhtelif oranlarda "cezalar" a çarptırılmışlardı.

"Terme Üst Düzey İdarecileri Kategorisi"ndeki, dönemin "Terme Belediye Başkanı" Şenol KUL bile;"FETÖ/PDY Terör Örgütü" kapsamında,"soruşturma" geçirmişti...

15 Nisan 2020
İsmet GÜLTEKİN
metgultekin@hotmail.com
Araştırmacı-Yazar ve Eğitimci

Hiç yorum yok: