24 Haziran 2020 Çarşamba

"AVUUU AVUUU MEHAPE(MHP)"

"AVUUU AVUUU MEHAPE(MHP)"

"Milliyetçi Hareket Partisi";"MTTB"ce ve "İmam-Hatip Nesli"ce dersek "MEHAPE"; "Türk Milliyetçiliği"nin ve "Ülkücü Hareket"in veya "ME"nin neresinde?
"MEHAPE" "Siyasî Teşkilatı"; bilhassa "Başbuğ Türkeş" sonrası; "23 Senelik","Ekonomi Akademisyeni" 'Dr Devlet BAHÇELİ" 'Dönemi"nde; ne tür "Milliyetçilik', ne tür "ME'lik yapmaktadır?
Hele de "15 Temmuz 2016 Olayı" sebebiyle; "MEHAPE" 'siyasî teşkilatı" namına yapılan "Milliyetçi Mücadele"; "Ülkücü Mücadele"; ne derecede "Milliyetçi Mücadele";ne derecede "Ülkücü Mücadele"dir?
"MEHAPE" "siyasî teşkilatı", "Milliyetçilik" ve "Ülkücülük" deyince ne anlamaktadır?
"Korkudan";"Ya başıma birşey gelirse?" endişesi ile de "susan" "sessiz çoğunluk" bile ; "Ülkücü Şehid Gazeteci",müteveffâ İlhan Egemen DARENDELİOĞLU'nun da "Toprak Yayınları"ndan neşredilen bir kitabının da ismi olan "Marksistlerin Maşası Ecevit" huzurunda âdeta "esas duruşta"durduğu "57.Hükûmet Dönemi"ni "film senaryolarına konu edememekte; "müstakil kitaplar" hazırlanıp da yayınlanamamaktadır...
"23 Senedir BAHÇELİ MEHAPE"si ile âdeta "Türkeşsiz Türk Milliyetçiliğıi Kimlikli Mücadele";"Türkeşsiz Ülkücü Mücadele" verilerek de;"Türk Milliyet çiliği"nin ve "Ülkücü Hareketi"n af buyurunuz;"İçine edilmemiş midir?"

Güya "Büyük Türk Tarihçisi" halen hayatta olan Edip Semih YALÇIN'lara, sonradan ne oldu da "Başbuğ Türkeş"in istediği 'Başkanlık Sistemi' böyle; sizin istediğiniz "Başkanlık Sistemi" gibi değil" muhtevalı âdeta abartarak ifâde edeyim; tonlarca açıklamalarının, yine af buyurun;"içine nasıl etti?" öyle?
"MEHAPE Siyasî Örgütü Genel Başkanı" gibi; âdeta "Türk Siyasî Tarihimizin 'Süper Fırıldak'ı;'Süper Dönek"i nasıl oldular öyle?
Gerçekten de,"hakikat"en de;"kudema siyasetçiler"imiz; müteveffâ Erbakan Hoca'lar,"müteveffâ "Başbuğ Türkeş"ler; "yok edilen" "şehid" Muhsin Başkan'lar; hattâ müteveffâ Demirel'ler; 2020 Turkiye'sinde "mes'ele' olmaya başlamış da olan; böyle bir "Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Etme Sistemi"nin mi hasretini çekmişlerdi? Yoksa!?
En azından "Ülkücü Gençler"in 'tanışıp-bilişip' izdivaçlarına da vesile olan ve "Ülkücü Gelenek" hâline de gelmiş olan "Kayseri Erciyes Zafer Kurultayı"nı,"hilaf-ı akıl"/"akıl dışı" sebeple sonlandırmış olmanın neresi "Türk Milliyetçiliği"dir, neresi "Ülkücülük"tür?
Sonradan "FETÖ/PDY Terör Örgütü"nün;"Türk siyasetini dizayn etme çabası" olduğu da anlaşılan; bir "Genel Seçim Süreci"nde, âdeta "Sol'un Namusu"ndan da öte "Sağ'ın Namussuzluğu"nu da, neticede ortaya çıkaran "MEHAPE Üst Seviyesi"ndeki "ahlaksızlık olayı"nın da "Türk Milliyetçiliği" ve "Ülkücülük"; neresine düşer ki?
Geçenler de: "Bengütürk TV Ekranları"nda gördüğüm "İhsan BARUTÇU"lara da hatta "Amerikan Aleyhtarlığı Sebebiyle" 'Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı" görevinden alındığını bildiğimiz;"Alişan SATILMIŞ"lara da ne oldu ki, ne değişti ki,"MEHAPE Genel Başkanı" ile yan yana "poz"lar vermişler,"Bengütürk TV Canlı Yayın"larında boy göstermişlerdir?
Yoksa "bükemediğin eli öpeceksin" mucibince,'"güç'e râm" mı olunulmuştur?
"Ülkücü Hareket'in Dede Korkut"larından; aslında "Terme Doğumlu" Ârif ŞİRİN'in; nam sergerde Ozan ÂRİF'in cenazesine bile "katılmama ambargosu" koyan "MEHAPE Siyasî Orgütü", ne derece "Türk Milliyetçiliği"ni ve "Ülkücülüğü" temsil eden bir "siyasî örgüt"tür ki?
Daha geçen aylarda; "Giresunlu Ülkücü Şehid Mustafa EROL"un kaatili;"Dev-Yol"cu bilmem ne "Ceyhun"un; "fiilen" ve belki de "hukuken" 'koltuk değneği" demeyeyim de "ortağı" olduğu mevcut "siyasî irade"ce "Büyükelçi Atanmasını Destekleyen" "MEHAPE DEV-YOL Genel Başkanı" kıvamındaki "Dr.Devlet BAHÇELİ Tavrı ve Duruşu"; ne derecede "Türk Millliyetçiliği" ve "Ülkücülüktü" öyle?
Daha dün; "Kayseri" gibi "Türklüğün ve Müslümanlığın Kal'ası Bir Şehri"mizde; sadece kabaca tarif ile "Bölücü Grup Yorumcu"nun "gömütü"nü; böyle hüviyetli bir şehrin mübarek topraklarına defnedilmesini: çok yerinde bir tavır ve duruş ile engellemeye çalıştığından dolayı; belki de "Kayseri Ülkü Ocakları Tarihi"nde de ilk defa "MEHAPE Genel Merkezi" olarak görevden almak ve "Kayseri Ülkü Ocağı"nı kapatmak da;"Türk Milliyetçiliği"nin ve "Ülkücülüğün" neresine düşmektedir?
Halbuki; "tahkik" edildiğinde,araştırıldığında görülecektir ve tesbit edilecektir ki; benzer bir vakıa,"Ordu Vilayeti Hudutları"nda yaşanmış ve bir "FETÖ/PDY Terör Örgütü"ne mensup birinin "gömütü"nün;"Ordu topraklarına" defnedilmesi engellenmiştir...
ELHASIL:
"Sabataist Münib Engin NOYAN"lar bile "Hacca" gitmişken;"23 Seneden beri", "Dr.Devlet BAHÇELİ", "hacca" niye gitmemiş ve "Hacı Devlet" olmamıştır?
Dönemin "Adana Hergün Gazetesi Bürosu" yetkilisi; gazeteci-yazar Ali BADEMCİ; bir yazısında; "Dr Devlet BAHÇELİ"nin "Büyükannesi"nin "Ermeni" olduğunu yazmıştır Bu bilgi doğru mudur?
Yine "siyasî vesikalar","Dr Devlet BAHÇELİ"nin dönemin "MİT Ajanı" olduğunu söylemektedir...Bu bilgi de doğru mudur?
Hâlâ "Aydınlatılamayan" "Muhsin YAZICIOĞLU ve Arkadaşları"nın "şehadeti" mes'elesinde de;"MEHAPE Siyasî Örgütü"; âdeta kılını ne diye kıpırdatmamaktadır?
"Andımız" ortadan kaldırılırken;'Ne mutlu Türk'üm Diyene!" sözü mevcut "siyasî irade"ce ortadan kaldırılırken;'MEHAPE Genel Merkezi";"Türk Milliyetçiliği" ve "Ülkücülük" namına, niye engel olamamıştır?
Senelerden beri;"Kemalizm'in Yeşil Rengine Boyanmış" ve "sistemin ta kendisi" olup çıkmış mevcut siyasî irade diye de tanımlanmış olan mevcut"siyasî irade ortaklığı" sebebi ile "Ülkücü Kadrolaşma" adına da neler kazanılmıştır?
Suâller...Suâller...
Açıkcası ben; "Avuuu Avuuu"diyen bir "MEHAPE" siyasî teşkilatı değil; "Huuu Huuu" diyen bir "MEH(E)PE" siyasî teşkilatı özlüyorum...
12 Mayıs 2020
İsmet GÜLTEKİN
metgultekin@hotmail.com
Araştırmacı-Yazar ve Eğitimci
"Şâirler Sultanı"ca bitirirsek:
" Bıçak soksan gölgeme,
Sıcacık kanım damlar.
Gir de bak şu ülkeme;
Başsız başsız adamlar..."
06 MAYIS 2020
İsmet GÜLTEKİN
metgultekin@hotmail.com
Araştırmacı-Yazar ve Eğitimci
Dip Notlar:

(1): Mehmed Şevket EYGİ;"Malezya'dan Alınacak Ders","Millî Gazete",'Takvimden Yapraklar", 03.10.1997
(2): tr.m.wikipedia.org, Malezya

Hiç yorum yok: