22 Haziran 2020 Pazartesi

"ÇİN VİRÜSÜ"

"ÇİN VİRÜSÜ"



Farkında mısınız, "Pandemi Koronavirüs-Covıd-19 Musibeti"ne, "Türkiye'miz Efkâr-ı Umumiyesi"nde, "Türkiye'miz Fikirler-Düşünceler Dünyası"nda, başta "siyasîler"imiz olmak üzre; bilhassa da "Muhalif Siyasîler"imiz; "-Bu bir "Çin Virüsü"dür.", diyemiyorlar, şu ân'a kadar da ""Çin Virüsü" ifadesini ağzına alanı da duymadım, işitmedim.
"Dünya Küresi"ndeki yaklaşık 200'e yakın "ülke"ye yayılmış "Pandemi Koronavirüs-Covıd-19 Musibeti", tamamiyle "Çin Domuzları"ndan;,"Çin Hınzırları"ndan "Dünya Küresi"ne "yayılmış","bulaşmış bir "Çin Virüsü" aslında...
Yer: Çin'in Hubei Eyaleti Wuhan Kenti.
Tarih: 17 Kasım 2019
Büyüklüğü: "Milyonda bir milimetre...124 nanometre...0,000124 milimetre.
Sebep: "Çin Domuzları","Çin Hınzırları..."
Böyle olunca; "Süper Devleri" bile "deviren virüs"e, Kasım 2019'dan 9 Nisan'a veya Kasım 2019'dan MART 2020'ye kadar; neden "Çin Virüsü" diye tarif ederek, ifâde edemedik?
Bazı "Tıp Profesorleri"; "1960'lardan beri "Domuzlar"dan,"Hınzırlar"dan "yayılan",'bulaşan"; hattâ 2018'lerde "Afrika'da Salgın Hastalığa Sebep olan "Çin Domuzları"ndan; "Çin Hınzırları"ndan "yayılmış", "bulaşmış" "Çin Virüsü"nden bahsediyorlar.
Hattâ öyle ki;"Dünya'da "Domuz İhracaatı"nın,"Hınzır İhracaatı"nın %39'u Çin'e aittir", diyorlar.
Hattâ öyle ki; "Avro-Amerikan Dünyası"nın; "Çin Virüsü" sebebiyle zirû zeber olmalarını ise;tıpkı "ABD gibi Batı Ülkeleri"nin de,""Domuz içerikli bazı ürünler, gıdalar, ilaçlar kullanmalarından dolayıdır.", diyorlar.
Çünkü "Avro-Amerikan Dünyası",'Domuz Eti yemekte","Hınzır eti yemekte", "tüketmekte" olduklarından;"Çin Domuzları"ndan;""Çin Hınzırları"ndan "yayılan","bulaşan" "Çin Virüsü", "mide"lerine,"bağırsak"larına kadar girmektedir.
Halbuki, "Dünya Müslümanları","Domuz/Hınzır Eti Yemedikleri"nden;"Domuz"a, "Hınzır" a dayalı "ürünler tüketmedikleri"nden;"Çin Virüsü", sadece "solunum yolu ile bulaşmaktadır", demektedirler.(1)
"ÇİN'İN TATLI SÖZÜ, İPEK KUMAŞI"
Ne zaman sona ereceği tamamiyle kestirilemeyen ve "Kürevî Sistem Değişmeleri"ne,"Global Sistem Değişmeleri"ne sebep olacağı âşikar olan "Çin Virüsü"nün bu derecede "dünyayı kasıp kavurması"nın 'temel sebepleri'nden birinin; "Kızıl Çin Emperyalizmi" olduğu da muhakkaktır.
"Çin işi yalanlara kanan insanlık"; âdeta "Kızıl Çin Emperyalizmi"nin ceremesinin "bedeli"ni ödemektedir.
Tarihimiz boyunca bildiğimiz;"Çin'in tatlı sözü, ipek kumaşı" ifadelerinde de anlamını bulan "Kızıl Çin Sömürgeciliğj"; "Çin Domuzları"ndan; "Çin Hınzırları"dan neredeyse "dünya küresinin tamamına yayılmış, bulaşmış" "Çin Virüsü" sebebiyle âdeta kıvranırken; "Kızıl Çin","Maocu Çin"; "Çin İşi Yalanlar"la,"İnsanlık Dünyası"nı da "aldatmışlar","kandırmışlar"dır.
"Çin İşi Yalanlar":
1- İlk "Çin Virüsü Vak'ası; 8 Aralık'ta değil; 17 Kasım'da idi.
2- "Çin işi test kit"leri de, "bozuk" çıktı.
Hattâ öyle ki; "Çin'den gelen kit'lerin ücreti Atatürk tarafından ödeniyormuş" "yalanı"; Sağlık Bakanı'mızca;"- Gelen kit'lerin parasını verip alıyoruz" ifadesi ile tekzip edildi.
3- "Çin Virüsü","insandan insana bulaşmaz 'Çin işi yalanı'ile "Dünya Sağlık Teşkilatı"nı da, "bütün insanlığı da yalana teslim" ettiler.
Hele şu "yorum ifâdesi"; âdeta "bütün insanlığı yalana teslim" eden "Kızıl Çin Emperyalızmi"nin "iç yüzü"nü ortaya koyarken; yine âdeta "bütün insanlık dünyası"nın da "şuuraltı ifâdesi" oldu belki de:
"-Çin, en başından beri dürüst davransaydı; ne kadar çok can kurtarılırdı..."(2)
ELHASIL:
"90 Senelik Gazete" de olan;Türkiye'mizdeki "Aydınlıkçılar"ın- nereleri 'aydınlık'isé?- âdeta "toz kondurtmadığı "Kızıl-Maocu Çin"in,"Çin Domuzları"nın; "Çin Hınzırları"nın "yaydığı" ve "bulaştırdığı" âşikar olan "Çin Virüsü"; zikrettiğimiz "temel sebep"ten dolayı da,"Avro-Amerikan Dünyası"nı "deviriyor..."
Biliyorsunuz, "biz Müslümanlar"da, "Yahudiler" de, "Domuz/Hınzır Eti Yemezler", "ürünlerini tüketmezler..."
Velâkin "biz Müslümanlar", "sütlaç" da "yeriz" amma...
Kimi bazı "CHP'liler"in de "kaçamak yaptıkları" "Çin" için, "ağızları bıçak da açmıyor..."
"Anti-Çin"ci olmak, "Çin Aleyhtarı" da olmak; ne kadar da zormuş Yarabbi!!!
9 Nisan 2020
İsmet GÜLTEKİN
metgültekin@hotmail.com
Araştırmacı-Yazar ve Eğitimci
Dip Notlar:
(1): "Türk Profesörden Çarpıcı İddia: Yarasa Değil Domuz",www.turkiyegazetesi.com.tr, 7 Nisan 2020
(2): Süleyman ŞAHİN, "Çin İşi Ucuz Yalanlar", gercekhayat.com.tr, 6 Nisan 2020

Hiç yorum yok: