23 Haziran 2020 Salı

GÜNÜN SİYASÎ YAZISI: "ÜLKÜCÜ, ÜLKÜCÜ"YÜ DÖVERSE!!!

GÜNÜN SİYASÎ YAZISI:
"ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜ'YÜ" DÖVERSE!!!

Evet; öyle anlaşılıyor ki; "12 Eylül 1980" evvelinde, ekseriyeti ile "Ülküdaşlar"ımız; çok sayıda "Gomünist Avı"na çıkmışlar ve de "Devlet Kurtarma","Vatan Kurtarma" 'kıssaları' namına da; çok sayıda "Gomünist" te 'dövmüşler...'
Sadece "Gomünist Dövmek"le de kalmamışlar; 'tarihleri'nde,'Ülkücü Ahlâk Zabıta Milis Kuvvetleri' olarak da; çok sayıda 'ahlâk dışı yaşayanları', hattâ "cepçiler"i,"yankesicileri" de 'dövmüşler...'
Hattâ öyle ki;bazı Müslümanların,'Gomünist-Devrimci Virüs' sebebi ile 'Camîlere bile gitmekten korktuğu",'12 Eylül 1980' evveli senelerde; 'Ülkücü Mücadele Tarihleri"nde,'Camiî önlerinde bile, Müslümanlar rahat rahat namazlarını ikâme etsinler diye, 'nöbet' bile tutmuşlar..."
Hattâ bazı 'okumalarım'dan da aklımda kalmış ki;"Ramazan-ı Şerif Ayı"nda, âşikare, saygısızca "oruçlarını tutmayanları" bile "dayak"lardan geçirmişler...
Velâkin; çoğu zamanda, yakalandıklarında veya 'baskınlar' a marûz kaldıklarında ise "Askerler"den,"Polisler"den yedikleri "dayaklar" da "cabası" olmuş.
"ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜ"YÜ 'DÖVERSE!!!
"Ülküdaşlar"mız; öyle "Pantolon cepleri dikik","tipik MSP Zihniyetliler" gibi değiller.
"Şanlı ve Şeref" dolu "tarihleri","Allah(c.c.)-Vatan-Millet-Din ve Devlet" 'gavkaları' ile dopdolu...
Zâten "Gavka" etmeyi bilmeselerdi;"korkusuz cengâver" olmasalardı;"Türkiye'mizi '2.Afganistan' yapmak isteyen";"Gomünist-Devrimci Virüslülerle", nasıl 'ölümüne mücadele' edeceklerdi ki!?
Ve neticede, Türkiye'mizi "2.Afganistan" da yaptırtmadılar...
Kimilerinin "İstikballeri gitmiş", 'hayatları kararmış' velâkin "karşılıksız bir sevdâ" ile "Din'ü devlet; mülkü millet" nasıl müdafaa edilir; 'canları pahasına' ispatlamışlar..
"Gomünist-Devrimci Virüslüler"in; esasında '12 Eylül 1980" sonrası senelerde de;"pişman olmadıkları","nedamet duymadıkları" 'Vatana Hıyanet" süreçlerinde;"Ülkücü Destanlar" yazılamasaydı, milletçe halimiz "nece" olurdu ki!?
"Ülküdaşlar",'dün'lerinde, çok sayıda "Gomünist-Devrimci Virüslüleri" 'dayaklar'dan geçirmişler; 'dövmüşler' velâkin; her biri, neredeyse "İstikbâlleri"ni de, "Gelecekleri"ni de 'kaybetmişler'; 'karartmışlar...'
Âdeta 'İstikbâlleri gitmişti!..'
Hani diyorum; bilhassa '12 Eylül 1980' sonrası yıllarda; yine bilhassa "Ağustos 1991"den sonraki senelerde;"Ülküdaşlar"ımız; bu seferde "birbirlerini dayak fasılları"ndan geçirselerdi; yani bu seferde "Ülkücü,Ülkücü'yü dövseydi"; hem de öyle "organize işler" gibi,"tabut dümeni" gibi;"anlaşmalı gavka/danışıklı dövüş" gibi de değil; samimî bir şekilde 'Ülkücü, Ülkücü'yü dövse" idi ne/neler olurdu?
Hem de böyle;"Ordu MHP Milletvekili"miz Cemal ENGİNYURT vâri;"Cumhurbaşkanlığı Adaylığı" konuşulan;"Millî Düşünce Merkez"li;'12 Eylül 1980" öncesinin "MHP Milletvekilleri"mizden;"Devlet Bakanı ve Aksaray Milletvekili" , Kaliteli Bir Ülkücü"yü;"Sadi SOMUNCUOĞLU" kıvamındaki bir başka "Ülkücü"yü; bir başka "Ülküdaşı" 'dövseler'di;"Ülkücü Töreleme" yapsalardı, ne/neler olurdu?
"Siyasî Teffekkür" açısından da;"kaliteli bir suâl" değil mi?
Yaşadığımız 'Büyük Salgın", 'Koronavirüs süreci'nde,"Ülkücü bıyık altı gülümsemelere" de sebep olabiliyorsam; ne mutlu bana!

8 Haziran 2020
İsmet GÜLTEKİN
metgultekin@hotmail.com
Araştırmacı-Yazar ve Eğitimci

Hiç yorum yok: