25 Haziran 2020 Perşembe

"MÜMTAZ'ER TÜRKÖNE'YE "ÖZGÜRLÜK!" HA!

"MÜMTAZ'ER TÜRKÖNE"YE "ÖZGÜRLÜK!" HA!

Evet, "ölü taklidi" yapmaya gerek yok!
"Eski Ülkücü" 'Mümtaz'er TÜRKÖNE'ye "Özgürlük!" isteniliyor.
Hem de "Ülkücü Hareket"in "siyasî teşkilat" ının "En İrisi"nin "Ekonomi Doktoru" ve "Devlet"i "Genel Başkanı" tarafından...
"Nizam-ı Âlem Ocakları"nın isminin "Alperen Ocakları" olarak değiştirilmesinin asıl müsebbibi "Kadir Mahir DAMATLAR"; nam-ı diğer "Kadir Abi" istemişti "Mümtaz'er TÜRKÖNE'ye Özgürlük!" Ve peşine "ŞEHSUVAROĞLU" da eklenmişti.
Az önce okudum; "Nurcu Kökenli" 'Eski Başbakan'ımız da "Gelecek Partisi Genel Başkanı" olarak;"Mümtaz'er TÜRKÖNE'ye Özgürlük!" istemiş......
"Ülkücü Şehid Mustafa TÜRKÖNE"nin "kardeşi" olduğu için...
Güyâ "Ülkücü Hareket"e 'emek verdiği' için...
Unuttular elbette...
'Mümtaz'er TÜRKÖNE" gibi bir "Asker Çocuğu", nasıl olur da içinde bulunduğu 'yapı'nın, "yazdığı gazete"nin, "Sabataist FETU Terör Örgütü"nün 'yapı'sı ve 'gazetesi' olduğunu bilmez? Bil(e)medi?
Hadi 'bil(e)medi' diyelim; müteveffâ Mehmed Niyazi ÖZDEMİR'ler bile "Zaman Gazetesi"nden 'yolları'nı ayırırken; "Asker Çocuğu" 'Mümtaz'er TÜRKÖNE" de niye "Zaman Gazetesi"nden âdeta 'Son Kerte' ye kadar "kop(a)madı?"
Unuttular herhalde!
"Asker Çocuğu" 'Mümtaz'er TÜRKÖNE',"Sabataist FETU'nun "Zaman Gazetesi"ndeki "köşesi"nde; "Türklüğün Sembolü Bozkurt" a "Kangal Köpeği" dediğinden; neredeyse aradan daha '24 saat' bile geçmeden; âdeta "bütün zamanların en saf siyasetçisı" "Ülkücü-Alperen Şehid" merhum 'Muhsin Başkan', 'Mümtaz'er TÜRKÖNE' ile yaptığı 'röportajı' yayınlanırdı.
Unuttular herhalde!
"Asker Çocuğu" 'Mümtaz'er TÜRKÖNE", neredeyse 'Sabataist FETU'nun "Zaman Gazetesi"ndeki yazılarında,âdeta "Marksistlere taş çıkartırcasına", "MHP'ye saldırır"dı...
Bütün yazılarında "Hukuk! Hukuk!" diyen "Eski Ülkücü" 'Yozgatlı Avukat' 'Taha AKYOL'un da; bir ara "AK PARTİ" den "Milletvekili Aday Adayı" da olmuş "Elazizli Ülkücü Avukat Doktor İrfan SÖNMEZ"in de; "Eski BBP İstanbul İl Başkanı İsmail TÜRK"ün de ve yukarıda isimlerini zikrettiğim "siyasî şahsiyetler" ile 'fikir adamları'mızın "Asker Çocuğu" 'Mümtaz'er TÜRKÖNE'ye Özgürlük!' talepleri "hukukî" değil, "siyasî" dir.
"İnsanî" açıdan talepleri ise âdeta 'Son Sıralarda'dır...
ELHASIL:
"Cumhuriyet Tarihimizin En Büyük İşgal-Darbe Girişimi"nin "4.Yılı"na neredeyse ramak kala, 'Asker Çocuğu' "Prof.Dr.Mümtaz'er TÜRKÖNE"nin "15 Temmuz Olayı" hakkında "ne düşündüğü"nü ise; "Türk Efkâr-ı Umumiyesi" de bil(e) memektedir.
"Mümtaz'er TÜRKÖNE'ye Özgürlük(!) Mes'elesi"nde, "Adnan İSLAMOĞLU"nun "habererk" 'haber sitesi'sindeki yazısı ise 'takdire şayan'dır vesselam...
25 Haziran 2020
İsmet GÜLTEKİN
metgultekin@hotmail.com
Araştırmacı-Yazar ve Eğitimci

Hiç yorum yok: